Kysy!

Ota yhteyttä:

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, käytä alla olevaa lomaketta

Nimi (pakollinen tieto)

Sähköpostiosoite(pakollinen tieto)

Viestin aihe

Viestisi

captcha

Jäikö sinulle vielä kysyttävää mopoauton hifiasennuksista?

Olethan lukenut kaikki nämä sivut läpi jos sinulle jäi vielä jotain kysyttävää?

Jos et, niin lue jokainen sivu. Tälle sivustolle on koottu näin paljon tietoa juuri siksi, että sitä ei joutuisi kyselemään ja etsimään pala kerrallaan.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, klikkaamalla tätä linkkiä pääset Fanatic Audion nettisivuille. Siellä on yhteystiedot eli mailit, puhelimet ja käyntiosoitteet. Voit kysellä tuotteista meiltä lisää. Neuvomme asiakkaitamme myös asennukseen liittyvissä kysymyksissä.

Edellisessä lauseessa sana asiakkaitamme tarkoittaa seuraavaa: Meillä on se periaate, että neuvot saadaan sieltä mistä ostetaan tuotteetkin. Olemme jo tehneet ison työn tämän kaikille vapaan ja ilmaisen sivuston tekemiseen.  Vaikka ostaisit tuotteesi jostain muualta, olet saanut meiltä jo aikamoisen määrän neuvoja ja tietoa ihan ilmaiseksi. Meiltä loppuu leipä pöydästä jos istumme päivät pitämässä ilmaista neuvontapuhelinta. Henkilökohtainen neuvonta on tarkoitettu vain niille jotka tuotteensakin meiltä ostavat.

Jos tekee mieli asentaa mopoautoon hifipaketti, mutta olet edelleen epävarma. Tule asentamaan subbarisi ja vahvistimesi meidän Tee-Se-Itse halliimme. Hyvät tilat ja työkalut, lämmintä ja valoisaa talvellakin. Ennen kaikkea asentajat joilta voit kysyä kiperässä paikassa neuvoa ja jos homma tökkää, niin palkata asentajan avuksi koko hommaan tai vaikka vain johonkin vaikeaan osaan siitä. Tällaista palvelua ei tarjoa kukaan muu Suomessa kuin Fanatic Audio.